Inner Skin

Italienska alternativ-rock bandet Inner Skin bildades i slutet av 2018 som ett projekt av musikproducenten Alberto Frasson. Frasson är i sitt hemland Italien en etablerad, visionär musikprofil som ger Inner Skin dess musikaliska riktning. Bandets singlar Poison, Brothers och Claire uppvisar en spännande resa genom modern, energisk och oförutsägbar alternativ rock där medlemmarna Nicola Capra på gitarr, Francesco Tripaldi på bas och Giorgio Ranciaro på trummor alla bidrar med unika personliga sound.

Bandets snabbt växande popularitet bromsades tillfälligt av Coronans framfart, men fram till 2020 så sågs deras musikvideos av cirka 150.000 tittare. Under 2021 så återupptogs arbetet och skapandet av deras fullängdsalbum som släpps under 2022 i samband med en Europa-turné. Inner Skin presenterar alternativ rock som berör, skakar om och välver om.

Missa inte att uppleva denna kraftfulla och kreativt unika liveakt!

Konserten arrangeras av GN Entertainment

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig. För att köpa och sälja biljetter säkert i andrahand, hänvisar vi Ticketswap.

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar