NYTT DATUM: Jävlaranamma

Eventet har redan varit
Konserten flyttas från den 4 mars till den 23 september 2023. Detta är på grund av sjukdom inom familjen till en av bandmedlemmarna. Köpta biljetter gäller även för det nya datumet. Vid återköp, kontakta Tickster senast den 14 mars på support@tickster.com


Äntligen! Göteborgsbandet Jävlaranamma återvänder till Stockholm, fast denna gång helt frivilligt! Med sig i den sprängfyllda gottepåsen har dom gamla hits, nya upptåg och ett och annat moraliskt övertramp! Med en ny platta i ryggen och alldeles för många öl innanför västen kan inte något gå fel – eller precis allt.. Väl mött på Nalen Klubb den 23 september! Bandet lovar att vara nyduschade.

Jävlaranamma bildades från duon ”Robinsson Crouse and the Crouseberries” i mitten av 1980-talet. Till en början hette de ”Monsieur Krysell and the Very Fast Räcerbilers”, och gjorde sig först och främst populära inom studentkretsar samt spelade flitigt på högskolor och universitet runt om i Sverige. Någonstans hände dock något, och helt plötsligt var Jävlaranamma ett band för allmänheten. Trots att det gått ett tag sedan debuten har de aldrig tröttnat eller slutat, utan istället fortsatt att konstant levererat musik och liveupplevelser med en hög dos jävlar anamma. Som sig bör.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig. För att köpa och sälja biljetter säkert i andrahand, hänvisar vi Ticketswap.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar