Joshua Radin

VNXI

Eventet har redan varit
Singer-songwritern Joshua Radins personliga och omedelbara blandning av pop och folk har förgyllt världen i över femton år. I sina låtar skildrar han relationer, kärlek, livet och allt däremellan – alltid med en stor dos igenkänning. Joshua Radin är som bekant en stor Sverigevän, och det är snarare regel än undantag att han besöker våra breddgrader någon gång om året. Följaktligen kan vi nu meddela att 2023 års Radin-datum att ringa in i kalendern blir den 6 april med kärt återseende på Nalen! Biljetterna släppta!

Tanken var aldrig att det skulle bli någon artist av Joshua Radin, men efter att ha spelat upp en av sina tidiga kompositioner för vännen tillika skådespelaren Zach Braff fick han den uppmuntran som behövdes för att ge musiken en chans. Och tur var väl det. Hans känsloladdade kompositioner har tonsatt mängder av TV-serier, och den hängivna lyssnarskaran det har gett honom har han förvaltat väl. Med utsålda spelningar runtom i världen, har Joshua Radin sålt över 250 000 album, två miljoner singlar och har över 350 miljoner streams på Spotify. Inte nog med det så har hans musik licensierats friskt genom åren och han har haft med låtar i över 150 TV-program, reklamfilmer och filmer.

Denna konsert har onumrerade stå- och  sittplatser.
OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig. För att köpa och sälja biljetter säkert i andrahand, hänvisar vi Ticketswap.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar
https://open.spotify.com/artist/7omzannyG2lfDqP5xyZo34?si=EDCZU9j-Qv613MjGatgzVg