Inställt: Kara Jackson

Eventet har redan varit
Konserten med Kara Jackson tisdag den 12 september är inställd. Köpta biljetter kommer att återlösas automatiskt till det kort eller Swish-kopplade konto som användes vid köptillfället.

We are sorry to announce that Kara Jackson has cancelled her concert the 12th of September. Tickets will be refunded automatically to the card or account that was used for the purchase.
________

Det är svårt att förstå hur någon som just släppt sitt debutalbum kan ta sig an den amerikanska folkmusiken med sådan orädd självklarhet som Kara Jackson. Men det är just vad den mångsidiga singer-songwritern från Chicago gör på sitt unisont hyllade förstlingsverk ’Why Does the Earth Give Us People to Love’ som släpptes tidigare i år.

Med full kontroll låter hon sin bångstyriga musik kränga fram och tillbaka utan att för ett ögonblick förlora kontakten med den sparsmakat instrumenterade musiken. Eller med de intima berättelserna. Att Kara Jackson tidigare har tilldelats den prestigefyllda titeln ’National Youth Poet Laureate’ för sin poesi är lätt att förstå då skivan innehåller fler minnesvärda textrader än vad de flesta får ur sig under en hel karriär. Nu har det blivit dags för denna enastående talang att besöka Sverige! Missa inte Kara Jackson på Klubb Nalen den 12 september. Biljetterna är släppta!

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig. För att köpa och sälja biljetter säkert i andrahand, hänvisar vi Ticketswap.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar