Kreign + Elm

MAD Bookings presenterar stolt Elm & Kreign.

KREIGN är ett amerikanskt EBM-projekt från Phoenix Arizona. De beskriver sig själva som ”en hyllning till gammaldags EBM”, men det är inte hela historien. Även om deras musik är full av hyllningar till ren EBM, både ny och gammal, blandar den också in några bredare ljud och kommunicerar en känsla av kaxig personlighet och svängigt skryt. 2020 släppte duon, bestående av Xiàn Austin och Ryan Hutman, sitt explosiva och självbetitlade album. Med blicken mot framtiden kommer en ny skiva 2023, fylld med knotiga ljudlandskap, hårda baslinjer, feta beats och aggressiv sång.

För svenska ELM, bosatt i Belgien, handlar det om att göda både kropp och själ med kraftfull elektronisk aggression. Att varva poesi med hårda beats och obevekliga baslinjer. 2022 släpptes både en ny ep och ett nytt album som de med fullkomlig energi, aggressivitet och total scennärvaro ämnar presentera live på Nalen Klubb.

Förbereder er på en extremt hård och intensiv kväll.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig. För att köpa och sälja biljetter säkert i andrahand, hänvisar vi Ticketswap.

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar