Låpsley

Hazlett

Eventet har redan varit
17 år gammal började Låpsley, född Holly Lapsley Fletcher, att dela med sig av sin kreativa och känsloladdade musik på SoundCloud – och framgången blev omedelbar. Debutalbumet “Long Way Home” släpptes 2016 hos ett tungt skivbolag, med succélåtar som ”Hurt Me” och ”Falling Short” och även DJ Kozes edit av “Operator” som fortfarande är en dansgolvsklassiker.

Albumsläppet mottogs väl och följdes av stora turnéer världen över, varav den första spelningen hon gjorde var på Glastonburyfestivalen. Sedan dess har hon spelat på Coachella, All Points East och otaliga andra välrenommerade festivaler. Efter en tids turnerande kom en utmattning och Låpsley bestämde sig för att ta ett avbrott från musikkarriären.

2020 återvände hon med andra efterlängtade albumet ”Through Water” som tydligt markerar ett skifte i hennes musikkarriär – mer sårbar, ödmjuk och personlig. Hon har nu utvecklats till en fulländad berättare och med med hennes purfärska album ”Cautionary Tales of Youth bevisar hon att hon är här för att stanna. Den 18 april gör Låpsley en efterlängtad spelning på Nalen i Stockholm. Biljetterna släpps den 25 januari 10.00!

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig. För att köpa och sälja biljetter säkert i andrahand, hänvisar vi Ticketswap.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar