Lauren Spencer Smith

Geena Fontanella

Eventet har redan varit
Tider för kvällen:
Dörrar: 19.00
Geena Fontanella: ca 19.30
Henry Moodie: ca 20.00
Lauren Spencer Smith: ca 20.45

Lauren Spencer Smith, årets talang och genombrott 2022 enligt många, kommer fortsätta leverera även 2023 – bland annat med ett efterlängtat gig på Nalen! Biljettsläpp fredag 19 maj 10.00!

19-åriga singer/songwritern från Kanada har hittills gett oss hits som ’Fingers Crossed’, ’Narcissist’ och ’Flowers’ och setts uppträda på allt från The Tonights Show Starring Jimmy Fallon och Dick Clark’s New Year’s Rockin’ Eve till MTV Video Music Awards med bravur. Hyllningarna är många, bland annat har Apple Music valt ut henne som en av deras ”5 Breakthrough Artists Of 2022” och nominerats till Best New Artist på People’s Choice Award samma år.

Hon har hyllats för sin mångsidighet med sin kraftfulla sång och sitt detaljerade låtskrivande. Laurens ofiltrerade känslor resonerar lika mycket som hennes vackra stämma som framför berättelser om livets upp- och nedgångar och allt däremellan med vassa texter och melodier. 2023 ärades hon med två nomineringar till JUNO Awards; ’Artist Of The Year’ och ’Fan Choice’. I år får vi äntligen ett nytt albumsläpp från stjärnan och med det blir det turné där hon bland annat gör ett efterlängtat stopp på Nalen i Stockholm den 14 september!

Åldersgräns: 13 år!

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig. För att köpa och sälja biljetter säkert i andrahand, hänvisar vi Ticketswap.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar