Lime Cordiale

Eventet har redan varit
Lime Cordiale återvänder till Nalen 11 september! Denna gång i Stora Salen! Biljetter ute nu på Nalen.com.

Bröderna Oli och Louis i det australiensiska poprockbandet Lime Cordiale vet hur man levererar en show. Efter flera turnéer och utsålda konserter har de fått ryktet av att vara ett av Australiens bästa liveband. Med hits som ’Robbery´och ´Temper Temper´ har de hela 265 miljoner streams på Spotify och detta är bara början på Lime Cordiales karriär!

Såhär säger brodern Oli om musiken: “When you release a song, you don’t realise that people know it until you play a show and people are singing that song back to you. That’s pretty huge and it’s incredibly rewarding.”

Efter att ha turnerat med Tones & I och efter många egna uppskjutna konserter i och med pandemin är det nu äntligen dags för dem att ge sig ut på vägarna igen och detta inkluderar alltså ett efterlängtat stopp på Nalen måndag 11 september!

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig. För att köpa och sälja biljetter säkert i andrahand, hänvisar vi Ticketswap.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar