Lise & Gertrud

Kvinnan Bredvid

Eventet har redan varit
I 25 år har denna karismatiska duo stått vid varandras sida och bjudit publiken på musikaliska rysare, skratt och halsbrytande allvar. Nu är Lise & Gertrud är tillbaka på Nalen, där de en gång startade.

Att få komma hit till Regeringsgatan 74, med en ny scenproduktion känns helt underbart och vi är taggade till tänderna. Vi kommer med nyskrivet material och en och annan pärla som du kanske hört tidigare. Vi kommer att sjunga för livet och hyllar vänskapens alla olika sidor. 

Härmed har firandet av våra 25 år tillsammans på scenen startat!

Varmt välkomna
Lise & Gertrud

Lise & Gertrud möttes i en korridor på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm för en massa år sedan. En av dem växte upp på landet med närhet till skogar och avskildhet. Den andra i storstan med huvudstadspuls och närhet till… det mesta. De delade en passion för musik i alla dess former och en längtan efter att få uttrycka sig på en scen. De började tolka andras låtar och gjorde dem till sina egna. Det blev starten på duon Lise & Gertrud, två röster och en cello.
Idag tillhör Lise & Gertrud toppskiktet av svenska scenartister och i 25 år har de stått för en högoktanig underhållning i alla möjliga och omöjliga sammanhang. De rör sig i gränslandet mellan finkultur och populärunderhållning och har synts i allt från Allsång på Skansen och svenska riksdagens öppnande, till Idrottsgalan och Nobelfesten.

Föreställningsdatum:
20 oktober
21 oktober
27 oktober
28 oktober
10 november
11 november
17 november
18 november
24 november
25 november

Onumrerade sittplatser

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig. För att köpa och sälja biljetter säkert i andrahand, hänvisar vi Ticketswap.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar