Priest + Tobias Bernstrup + Lizette Lizette

Klubb Död i samarbete med PlusOne & DJ Paulina presenterar stolt:

Priest + Tobias Bernstrup + Lizette Lizette

Klubb Död (Stockholm) samarbetar återigen med DJ The Fixx/PlusOne och DJ Paulina (Göteborg), Stockholm + Göteborg = sant! Tre fantastiska DJs och arrangörer bjuder på en fullspäckad kväll med tre liveakter, alla goda ting är uppenbarligen tre!

▲ PRIEST – Priest, det svenska synthwave-bandet, smälter samman mänskligheten med maskiner i en neon 80-tals sci-fi-värld med sin mörka och dansanta musik. De har bland annat agerat support till Combichrist och Deathstars, samt genomfört ett flertal festivaler och turnéer, både utomlands och i Sverige.

”Vi kommer ha fler dansanta låtar på vår nästa skiva, även om de blir lite mer “body” och mörkare. Självklart vill vi nå ut till en yngre publik, men vi är boomers som jobbar med nostalgiska element, så våra referenser sträcker sig längre tillbaka. Jag vet inte om vår musik låter modern, men vi försöker göra något som vi gillar och som ger oss rätt känsla. Förhoppningsvis känner lyssnarna likadant!” – Zero Magazine

www.facebook.com/priestofficial

www.priestnexus.com/

▲ TOBIAS BERNSTRUP – Tobias Bernstrup arbetar både som bildkonstnär och musiker och har spelat över hela världen sedan slutet av 1990-talet. Med en stark fanbase i Mexiko har han placerat sig själv som en av de ledande återuppfinnarna av Italo Disco med sin unika mix av italo, synth pop och gothic noir. Han har skapat sin egen omedvetna scenpersona som bär androgyna outfits i skinande latex och tungt smink. Under åren har Tobias samarbetat med artister som Trans-X, Apoptygma Berzerk, Martial Canterel, Xeno & Oaklander, Lebanon Hanover, Hante och She Past Away. Sedan debutalbumet ”Re-Animate Me” (2002) har Bernstrup släppt ett flertal album och ett dussintals EPs.

www.facebook.com/TOBIASBERNSTRUPOfficial

www.bernstrup.com

▲ LIZETTE LIZETTE – Lizette Lizette har sedan debutalbumet ’Queerbody’ 2017 haft en stadigt växande fanbase, både i hemlandet Sverige men även i Tyskland och USA. I februari 2019 släppte Lizette sitt andra album ’NON’ som prisats av bla. svenska och brittiska QX, P3, PSL, Fredrik Strage/Nyhetsmorgon, Billboard, BON Magazine, Aftonbladet Musik och Pop Justice. Nu är Lizette tillbaka med det helt nysläppta albumet ”Miss Gendered” som är både skörare och mer provocerande på samma gång. Med sig på scen har hen Gabriel Wagnberg på syntar och Katarina Delin på drumpad, och tillsammans levererar de alltid en oförutsägbar och fängslande liveshow.

www.facebook.com/lizettelizettequeer
www.lizettelizette.com

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig. För att köpa och sälja biljetter säkert i andrahand, hänvisar vi Ticketswap.

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar