Prins Svart

Remedy

Den 15 december kommer Prins Svart tillbaka till anrika Nalen Klubb. Det blir årets enda klubbgig i Stockholm och ett av få gig för bandet innan sommaren 2024. På spelningen utlovas nya och gamla låtar som inte har spelats förut, t.ex den senaste singeln, ”Parasit”.

Med sitt femte album, ”Till vårt försvar” bibehåller Prins Svart sin ställning som ett av de mest spännande och nyskapande rockbanden i musiksverige. Musikpressen hyllade albumet och sommaren 2023 innehöll framträdanden på bl.a. Skogsröjet och Time to Rock-festivalen.

Support: Remedy
Remedy släppte sitt debutalbum ”Something That Your Eyes Won’t See” i december 2022. Det blev en stor succé i Europa och såldes slut redan efter två veckor. Musikaliskt är bandet influerat av 80-talet med en twist av samtiden. Bandet är omtalat för sina energiska gitarriff, mäktiga sånger och catchiga melodier med en blandning av rock, pop och metal. Kritikerna har kallat Remedys album för ”Årets album” och sommaren 2023 supportade bandet Stiftelsen och Takida på en sommarturné runt om i hela Sverige. Den 24 november 2023 släpptes nya singeln ”Sin For Me” och våren 2024 släpps bandets andra fullängdsalbum.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig. För att köpa och sälja biljetter säkert i andrahand, hänvisar vi Ticketswap.

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar