Puma Blue

Uma

Eventet har redan varit
Puma Blue är det alias som singer/songwritern, multi-instrumentalisten och producenten Jacob Allen använder när han gör musik. Låtarna är ofta mörka med en nattlig känsla, samtidigt som Allens falsettsång fungerar som ett ljus i tidigare nämnda mörker. Den som börjar tänka på Jeff Buckley , King Krule eller kanske Portishead är inte helt fel ute – alla är nämligen stora influenser.

2021 kom debutalbumet In Praise of Shadows och nu är mer musik på ingång. Senaste singeln Pretty låter hur bra som helst, och hur bra som helst kommer det även att låta när Puma Blue intar Nalen Klubb i Stockholm den 16 september. Biljettsläpp fredag 21 april 10.00!

Support: Uma

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig. För att köpa och sälja biljetter säkert i andrahand, hänvisar vi Ticketswap.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar