Robert Ellis

Belaver

Eventet har redan varit
Den unisont hyllade Robert Ellis kommer på besök till Nalen Klubb med det senaste albumet Yesterday’s News i bagaget. Albumet spelades in live på band under bara två dagar, och är så avskalat som det bara kan bli. I arrangemangen hörs inspiration från stora engelska låtskrivare som Nick Drake eller Richard Thompson.

Även om det kan verka överraskande efter det energifyllda albumet Texas Piano Man från 2019 är det inget nytt för Ellis att överträffa förväntningarna. Född och uppvuxen utanför Houston fick han tidigt uppmärksamhet för sin musik och fängslande berättelser. Under loppet av fem soloalbum lekte han med influenser med allt ifrån Paul Simon och John Prine till Elton John och Joni Mitchell. NPR hyllade hans ”musikaliska djärvhet och oklanderliga låtskrivande”, medan Rolling Stone berömde hans ”skarpa öga för berättande”, och New York Times hyllade hans skrivande som ett emotionellt ”slag i magen”.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig. För att köpa och sälja biljetter säkert i andrahand, hänvisar vi Ticketswap.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar