Samantha Fish

& Jesse Dayton – Death Wish Tour

Eventet har redan varit
Konserten är flyttad från februari 2022. Köpt biljett till det datumet gäller till kvällens konsert!

När Kansas City-födda Samantha Fish debuterade år 2009 var det med en egenproducerad och inspelad skiva. Mycket har hänt sedan dess, och det är inte för intet som Samantha Fish nu beskrivs som en av den moderna bluesgenrens mest lovande stjärnor. Med en handfull släppta plattor och senaste skivan ”Faster” i bagaget är det dags för en turné som tar henne till Sverige och Stockholm.

Senare i år kommer Samantha Fish släppa ett album tillsammans med Jesse Dayton, en man med lång erfarenhet av lyckosamma samarbeten. Han har bland annat jobbat med ikoner som Johnny Cash, Waylon Jennings och Rob Zombie. Vi kan med glädje meddela att han kommer ansluta till Samanthas konsert på Nalen.

Fish har sedan start fått välförtjänt uppmärksamhet för sin musik och har bland annat vunnit priser som ”Best new artist” på amerikanska Blues Music Award. Hon är ett välkänt namn inom roots- och blueskretsar med sina kraftfulla och karismatiska liveframträdanden, liksom hennes unika förmåga att tänja bluesgenrens alla gränser. Den senaste skivan ”Faster” från 2021 är en storslagen sådan som garanterat kommer att placera Samantha Fish i det absoluta toppskiktet av moderna amerikanska bluesstjärnor.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig. För att köpa och sälja biljetter säkert i andrahand, hänvisar vi Ticketswap.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar
https://open.spotify.com/artist/5HsS48kuvghKcNpwOaAvB5?si=sV5mX32dTFW5FlbPvjF3hA