Sarkodie

Eventet har redan varit
Konserten med Sarkodie tisdag den 30 maj är inställd. Köpta biljetter kommer att återlösas automatiskt till det kort eller Swish-kopplade konto som användes vid köptillfället.

We are sorry to announce that Sarkodie has cancelled his concert the 30th of May. Tickets will be refunded automatically to the card or account that was used for the purchase.

Som en del av sin ”Jamz World tour” är det dags för en av de största hiphop-artisterna i Ghana att inta scenen på Nalen i Stockholm den 30 maj – vi talar naturligtvis om ingen annan än Sarkodie! Med en karriär som sträcker sig över två decennier har Sarkodie cementerat sin plats som en av de mest inflytelserika och respekterade artisterna i hela Afrika. Hans liveframträdanden är kända för att vara en explosiv kombination av rå energi och skicklig musikalitet, och hans fans kan förvänta sig inget annat än det bästa. Gör dig redo för en oförglömlig kväll med en av Afrikas största stjärnor! Biljettsläpp onsdag 5 april 11.00!

2009 med albumet ”Makye” och har sedan dess släppt flera prisbelönta album, inklusive ”Mary” och ”Highest”. Sarkodie är känd för sin skickliga rappning, djupa texter och engagerande liveframträdanden. Han har vunnit flera priser, inklusive BET Awards och MTV Africa Music Awards, och har samarbetat med internationella artister som Ace Hood, Fuse ODG och Runtown. Sarkodie är en av de främsta förespråkarna för afrikansk musik och kultur, och hans inflytande sträcker sig långt bortom musikvärlden.

Sarkodies engagemang för samhällsfrågor har varit en stor del av hans liv och karriär. The Sarkodie Foundation grundades 2013 och syftar till att förbättra livet för människor i Ghana genom att fokusera på utbildning, hälsa och kulturellt utbyte. Sarkodies engagemang för samhällsfrågor har gjort honom till en älskad och respekterad person i Ghana och i hela Afrika. Hans arbete med The Sarkodie Foundation och andra organisationer har haft en positiv inverkan på många människors liv och han fortsätter att inspirera andra att engagera sig för att förbättra samhället.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig. För att köpa och sälja biljetter säkert i andrahand, hänvisar vi Ticketswap.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar