Seadrake – Unify Separate – Statemachine

MAD Bookings presenterar stolt:
It´s a SIN with Seadrake - Unify Separate - Statemachine

Tre band – en spelning.
Tre prominenta akter inom synthscene som sömlöst sveper med oss på en oförglömlig resa genom dåtid, nutid och framtid. En kväll ingen vill missa.

SEADRAKE
Med rötterna i både Berlin och Stockholm bildades electrokollektivet Seadrake av Mathias Thürk (ex-Mierve) och Rickard XVI Gunnarsson (Statemachine, Lowe).
Debutalbumet klättrade på listor i såväl Tyskland som Norge. Bandet har tidigare gjort spelningar på Debaser Strand och Musikens Hus i Göteborg. Nu har turen kommit till Nalen.

UNIFY SEPARATE
Duon Unify Separate består av den skotska ex-Geneva sångaren Andrew Montgomery (vars röst är smått hypnotiserande) och Lowes (karismatiske) frontman Leo Josefsson.
Deras mörka och vackra electropop lämnar ingen oberörd och deras liveshower är något utöver det vanliga.

STATEMACHINE
Statemachine är synthbandet som försvann. Den karga retrodoftande synthpopen på debutalbumet Avalanche Breakdown blev en publikfavorit som uppmärksammades av radio, MTV och ZTV. Under de kommande åren återuppfann sig Statemachine flera gånger om, både live under flera europeiska turnéer samt i studio med en lång rad singlar och hitalbumet Breakdown.

Efter att det mörkare elektroniska albumet Short and Explosive vann pris för Bästa Skandinaviska Album och Statemachine vann för Bästa Skandinaviska Artist på Swedish Alternative Music Awards tog bandet en paus. Denna paus råkade bli ett par årtionden lång, men Statemachine återvänder nu för att fira 20-årsjubileumet av Short and Explosive.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig. För att köpa och sälja biljetter säkert i andrahand, hänvisar vi Ticketswap.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar