Chico Trujillo

Chiles enormt populära band Chico Trujillo som de senaste tio åren turnerat och skapat stor uppmärksamhet över hela världen är äntligen tillbaka på Nalen i Stockholm den 16 juni! Gruppen har blivit riktmärke för ett eget musikaliskt uttryck: baserade på den afrocolombianska rytmen cumbia, hämtar de inspiration från folk, ska, rock och balkan blandat med romantiska boleros.

Chico Trujillo startades som ett undergroundband och har kommit att hyllas i internationell press (bla New York Times), och frälst publiken på stora festivaler såsom Roskilde och Lollapalooza i Chicago. För Stockholmspubliken blir det ett kärt återseende då gruppen genom åren byggt upp en stor fanbase.

Konserten presenteras i samarbete med Selam

Denna konsert är stående.
OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig. För att köpa och sälja biljetter säkert i andrahand, hänvisar vi Ticketswap.

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar