Steget

Steget släpper fullängdsalbumet ”Ösregn & Kärlek” den 5 maj 2023, detta firas med releasespelning i Nalen Klubb den 13 maj! Biljetter släppta!

I samband med att Steget nu äntligen släpper fullängsplatta blir det såklart releaseturné där de dyker upp för ett kärt återseende på Nalen den 13 maj!

Sveriges mysigaste popduo åkte på sin första Sverigeturné i höstas och fyllde Victoriateatern i Malmö till sista stolen, fick sätta lapp på luckan på Nefertiti i Göteborg och avslutade på ett smockfullt Nalen i Stockholm. Du har säkert hört Steget i olika tv-program med hitlåten »Såna som du« eller så har du hört deras tolkning av Ebba Gröns »Flyktsoda« som Thåström själv delade på sina sociala medier. I Göteborg har dom sålt ut Pustervik, Stora Teatern och på deras spelningar har artister som Kapten Röd och Alice B dykt upp.

Denna konsert är stående.
OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig. För att köpa och sälja biljetter säkert i andrahand, hänvisar vi Ticketswap.

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar