Stig Brenner

Immanuel

Eventet har redan varit
Konserten med Stig Brenner (aka Unge Ferrari) som var planerad till 10 maj 2023 flyttas fram till den 17 november. Biljetterna gäller även till nya datumet. För återköp, kontakta Tickster senast den 14 april.

The concert with Stig Brenner (aka Unge Ferrari) the 10th of May will be postponed. New date is the 17th of November 2023. Tickets will be valid for the new date. For refund, contact Tickster before the 14th of April.

Stig Brenner, även känd som Unge Ferrari, har under de senaste åren etablerat sig som en av Norges största artister. 2019 vann han hederspris under norska P3 Gull och har varit nominerad hela 7 gånger till ”Spelemannsprisen”, Norges motsvarighet till en Grammy. 2022 spelade Stig Brenner sin första solokonsert för ett utsålt Oslo Spektrum där han fick högsta betyg av Aftenposten, och den 17 november kommer han till Nalen i Stockholm! Biljettsläpp fredag 27 januari 09.00!

I samband med Stig Brenners efterlängtade andra album som släpptes 2021 ”Hvite Duer, Sort Magi” la han Unge Ferrari bakom sig och går numera under namnet Stig Brenner. Albumet som innehåller låtarna ”Fri”,”Når altikke er nok (feat Molly Sandén)”,”Miserabel” med Marcus & Martinus och Larsvall samt ”Hull i foten” med Siyabång blev snabbt en succé och har passerat över 22 miljoner streams. Detta blev ett bevis på att Stig Brenner är att räkna med och är en av Norges mest oförutsägbara samt innovativa artister.

Som Unge Ferrari släppte han 2015 sin oförglömliga låt ”Hvis du vil” med Tomine Harket som gick hela vägen till topplistorna följt av EPn ”Till Mine Venner” och därefter albumet ”Midt Imellom Magisk og Manisk”. Sistnämnda har hela 75 miljoner streams vilket är ett kvitto på att Stig Brenner skapar låtar som står sig bra med tiden. Stig Brenner är en mästare på att väva ihop såväl silkeslena som hårda sånger om att hitta sig själv på botten och toppen av livet, och skapar dansmusik om kärlek, lust, depression och missbruk.

Under 2022 har Stig varit med i det norska folkkära tv programmet ”Hver Gang Vi Møtes”, gått ut med EPn ”Bluesbrutterne” med Arif, som inkluderar bland annat låtarna ”Gutter snakker aldri sammen” och ”øyne i nakken” med Isah där bägge låtarna rör ämnet känslor.

Han avslutade fjolåret med ett utsålt Oslo Spektrum och det gläder oss att han nu ska ta Stockholm in i hans universum!

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig. För att köpa och sälja biljetter säkert i andrahand, hänvisar vi Ticketswap.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar