Tenille Townes

Eventet har redan varit
Countrymusik handlar, mer än något annat, om att berätta historier. Och när det kommer till att just berätta historier så är Tenille Townes fullärd. Det är autentiskt, uppriktigt och gripande när Townes riktar sitt empatiska ljus mot det mänskliga tillståndet. Att hon sedan är utrustad med en ömsint sårbar röst som likt en målsökande missil letar sig till smärtpunkten gör inte direkt saken sämre.

I hemlandet Kanada har Tenille Townes ändå sedan debut-EP:n ’Living Room Worktapes’ (2018), som för övrigt innehåller fanfavoriteten ’Where You Are’, tilldelats varenda pris man kan tänka sig. Alltmedan hennes fläckfria diskografi växt sig än starkare.

Tidigare i år släppte Tenille Townes sin EP ’Train Track Worktapes’, en skiva som både skrevs och spelades in på en lång tågturné som genomfördes i Kanada. Som vanligt skalar hon bort allt överflödigt och lyckas gräva sig fram till sångernas hjärta som denna gång kretsar kring förflyttning och förändring. Den 6 september så tar Tenille Townes fortsatt fantastiska resa henne till Nalen!

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig. För att köpa och sälja biljetter säkert i andrahand, hänvisar vi Ticketswap.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar