UPSAHL

Cy

Eventet har redan varit
Phoenixbördiga Taylor Cameron Upsahl kallar sig för sitt efternamn när hon skapar catchig pop med finess.

Efter två hyllade EP:s kom under 2021 debutalbumet Lady Jesus som på allvar satte Upsahl på kartan, och som i sin tur följdes upp av den minst lika grymma EP:n Sagittarius förra året. På scen har hon redan öppnat för storheter som Olivia O’Brien och Yungblud, och nu har det blivit dags att testa vingarna på egen hand. Hits som Drugs och Shut Up kommer hagla när Upsahl gör sin första spelning svensk mark på Nalen i Stockholm den 14 juni – biljettsläpp onsdag 15 mars klockan 10.00!

SUPPORT: CY
Stockholms-baserade Cy släppte sin kritikerhyllade EP ”Ugh!” 2021. Hennes första singel ”My Name Next To Yours” spelades flitigt på P3 och blev utnämnd till en av årets 12 bästa låtar av Vogue Scandinavia. Med catchy melodier och personliga texter skapar Cy sitt eget indie-pop universum med R&B doftande melodier och punkiga beats.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig. För att köpa och sälja biljetter säkert i andrahand, hänvisar vi Ticketswap.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar
https://open.spotify.com/artist/1294QqYm1VuxxjRiL9M0h9?si=3793d1df300c451d