VOIVOD

Offerblod

Eventet har redan varit
Det 40-årsfirande metalbandet tar sitt säregna sound till Sverige.

Voivod har kört sitt eget sound-race i metalvärlden sedan starten 1982. De inspirerades initialt av genrer som hardcorepunk, progrock och New Wave of British Heavy Metal. Ur detta brokiga musikaliska råmaterial karvade de fram ett helt originellt sound som var aggressivt, snabbt och höjden av teknisk skicklighet.

Med sin egen variant av psykedelisk och progbetonad post-thrash, fullmatad med jazziga riff, taktbyten och hemmasnickrade ljudeffekter, har de alltid stått ut som någonting helt unikt i musikvärlden i allmänhet och metalbranschen i synnerhet. Nu firar de hela 40 år som band och tar firandet till Sverige. Med sig har de Uppsaladöds i form av bandet Offerblod.

Konserten arrangeras av FKP Scorpio

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig. För att köpa och sälja biljetter säkert i andrahand, hänvisar vi Ticketswap.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar
https://open.spotify.com/artist/0lFiKrJUofJpnrAJnMsnQ3?si=cl91vGFUSFSc4b7WSR4jwg