Westerman

London-födde men numera Aten-baserade Westerman har, namnet till trots, lite att göra med fiskaren med samma namn i Saltkråkan.

Det här är istället en artist som skapar stämningsfull pop som känns som en välbehövlig kram eller möjligtvis en varm kopp te. Efter att länge ha varit en hajp i det dolda landade till slut debuten Your Hero is Not Dead 2020 som mottogs med strålande recensioner. Det kommande tillika mycket efterlängtade givet An Inbuilt Fault kommer att tas emot med lika öppna armar när det släpps nu på fredag – sanna våra ord. Nu kan vi meddela att Westerman kommer till Sverige för en spelning på Nalen Klubb den 6 november. Biljettsläpp fredag 5 maj klockan 10.00!

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig. För att köpa och sälja biljetter säkert i andrahand, hänvisar vi Ticketswap.

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar