Weval

Eventet har redan varit
Att beskriva hur den hyllade Amsterdam-duon Weval låter är inte en enkel uppgift. Kanske kan man kalla det för klubbmusik med världsbyggande ambitioner. Eller så nämner man minimalistisk techno, elektronisk funk, djärva syntarrangemang och själfulla melodier. Weval är allt detta och mycket mera. Ända sedan starten har vännerna Harm Coolen och Merijn Scholte Albers haft en alldeles särskild förmåga att bygga drabbande ljudvärldar som kastar lyssnaren mellan mörk melankoli och hoppfullt ljus och idag har de en katalog som är lika nyskapande som den är tillgänglig.

När Weval släppte sitt självbetitlade debutalbum 2016 möttes det av stående ovationer från en enig kritikerkår och detsamma gäller uppföljaren ’The Weight’ från 2019. Tidigare i år släppte de sitt tredje album ’Remember’ på den prestigefyllda Technicoulour-etiketten och återigen har duon överträffat sig själv. ’Remember’ är en kalejdoskopisk resa där vännerna omtolkar sitt förflutna genom musik och resultatet är sinnesvidgande. Missa inte när Weval kommer till Nalen Klubb den 23 november!

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig. För att köpa och sälja biljetter säkert i andrahand, hänvisar vi Ticketswap.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar