Zak Abel

Zak Abel slog igenom 2014 i samband med släppet av Gorgon Citys hit ”Unmissable”, där han medverkar med sin storslagna sångröst. Sedan dess har den brittiska sångaren och låtskrivaren gått från klarhet till klarhet. Han har släppt en mängd låtar under eget namn, men även gjort stora samarbeten med artister som Kygo och Avicii. Lördagen den 29 april 2023 återvänder Zak Abel till Sverige, för att ge en spelning i Nalen Klubb. Biljetter släpps fredag 11 november kl 10.00!

27-åriga Zak Abel, eller Zak David Zilesnick som han egentligen heter, är en brittisk sångare och låtskrivare, som slog igenom efter att ha medverkat på Gorgon Citys UK Top 20-singel ”Unmissable”. Vid 14 års ålder började Zak skriva egna låtar som han delade med sig av på YouTube – något som 2014 resulterade i ett skivkontrakt med inflytelserika musikproducenten Joker. Följande år släppte de tillsammans en fyraspårig EP, som senare följdes upp av Zaks album och soloprojekt ”One Hand on The Future”, där producenten Tom Misch medverkar på låten ”Beautiful Escape” och Kaytranada på ”Say Sumthin”.

2017 släpptes albumet ”Only When We´re Naked” – ett album som förde honom vidare till nya samarbeten med artister som Kygo, Avicii, R3hab, ZAYN, Paloma Faith och John Legend. I dag är Zak Abel signerad till BMG och 2021 släppte han singeln ”Be Kind” och tog sig då in på AirPlay-listorna i flera europeiska länder samt på Top 30 HOT AC i USA.

Zak Abel spelade i Sverige 2017 och nu kommer han äntligen tillbaka. Missa inte spelningen på Nalen den 29 april!

Denna konsert är stående.
OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig. För att köpa och sälja biljetter säkert i andrahand, hänvisar vi Ticketswap.

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar