Black Foxxes

Efter tre släppta album har Black Foxxes med Mark Holley i spetsen etablerat sig som en potent kreativ kraft med en betydelsefull plats på den känslomässiga rock 'n' roll-kartan, tack vare ett starkt växande stöd från fans och media.

Med singlar och musikvideor som ’Husk’, ’I’m Not Well’, ’JOY’ och ’Manic In Me’, blev det allt tydligare att Holley är en konstnär med mycket att säga och ett särskilt sätt att närma sig tankar, känslor och rädslor.

Med det kommande fjärde albumet runt hörnet har den Somerset-baserade sångaren, låtskrivaren och gitarristen gjort ännu mer för att förena musik och personligt budskap till ett sammanhängande budskap tillsammans med trummisen Finn McClean och basisten Jack Barrett. Den 6 februari spelar de i Nalen Klubb, biljettsläpp torsdag 16 november 11.00!

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig. För att köpa och sälja biljetter säkert i andrahand, hänvisar vi Ticketswap.

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar