Blind Channel

Den 23 februari 2024 är det dags för Blind Channel att inta Nalen Klubb. Det finska rockbandet har på senare år fått stort internationellt erkännande och deras musik, en unik fusion av rock, punk och metal, har skapat en lojal och engagerad publik. Biljettsläpp 29 september 10.00!

Med hits som ”Left Outside Alone” och ”Balboa” har Blind Channel inte bara toppat de internationella rocklistorna utan även fått representera Finland i Eurovision Song Contest 2021 med sin banbrytande låt ”Dark Side.”

Konserten på Nalen är ett tillfälle att uppleva deras intensiva och energifyllda liveframträdanden. Blind Channel har byggt ett rykte som en av de mest spännande liveakterna inom rockmusiken, och kvällen kommer att vara full av rå energi och kraftfull musik.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig. För att köpa och sälja biljetter säkert i andrahand, hänvisar vi Ticketswap.

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar