Dan Mangan

Lily Lyons

Tvåfaldigt JUNO Award-prisad och med två nomineringar till Polaris Music Prize är den kanadensiska musikern och låtskrivaren Dan Mangan verkligen en kraft att räkna med på hemlandets indiescen.

Vid sidan av hyllade album som ”Being Somewhere” från 2022 och ”More or Less” från 2018, har Mangan även medverkat på en rad soundtracks, som exempelvis ”Hector And The Search For Happiness” och ”Hilda”.

Genom intensivt turnerande har Dan Mangan byggt upp en stark fanbase, som följer honom på nära håll. Han har bland annat spelat två gånger på Glastonbury Festival och delat scen med storheter som Father John Misty, Mumford & Sons och Jose González.

Senast vi såg Dan Mangan i Sverige öppnade har för The Lumineers på deras utsålda konsert i Annexet, Stockholm. Då Dan Mangan nu återvänder är det till ett betydligt intimare format. Räkna med en avskalad högtidsstund då en av Kanadas främsta singer/songwriters kommer till Nalen Klubb.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig. För att köpa och sälja biljetter säkert i andrahand, hänvisar vi Ticketswap.

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar