Dominion of Flesh

- 10 Years of Cloister Recordings

Klubb Död presenterar Dominion of Flesh - 10 Years of Cloister Recordings.

Förfest på Patricia Nattklubb torsdag 29 augusti 2024.
Huvudevent på Nalen Klubb fredag-lördag 30-31 augusti 2024.

Förbered dig för att under tre kvällar omfamnas av frekvenser och resa ned i djupet av det mänskliga psyket när vi firar Cloister Recordings tioårsjubileum. Under de senaste tio åren har Cloister Recordings tänjt på gränserna i den postindustriella underjorden. Med sin bas i USA, men med sitt andliga hem i Sverige, har Cloister Recordings släppt ett stort antal svenska artister. Cloister Recordings minifestival Dominion of Flesh ägde för första gången rum i Stockholm 2019 för att markera femårsjubileet av skivbolagets födelse. DoF 1 följdes av en efterföljande sammankomst i New York 2022. Detta tioårsfirande samlar en kompromisslös lineup av Cloister Recordings artister och utvalda favoriter:

African Imperial Wizard (AO) – Den efterlängtade debutföreställningen från denna gåtfulla akt från Angola. African Imperial Wizard bildades 2019 och blandar fältinspelningar med våldsamma, kraftfulla beats med en martial industrial-touch. Får inte missas!

Alfarmania + Proiekt Hat (SE) – Sedan mitten av 2000-talet har detta samarbete mellan två av Sveriges mest respekterade post-mortemveteraner varit en eftertraktad delikatess att smaka av. Det senaste framträdandet var troligtvis 2017… Förbered dig på en total hörselhallucination.

Anenzephalia (DE) – HÄR DÖR DRÖMMEN! Anenzephalia från Tyskland är en ikon inom genren Heavy Electronics sedan tidigt 90-tal. Med en karriär som sträcker sig över årtionden och 19 skivsläpp – de flesta släppta på klassiska skivbolaget Tesco Organisation – är Anenzephalia smått legendariska och deras liveframträdanden oöverträffade.

Beckahesten (SE) – Sedan Beckahesten bildades 2019 har de fått stor uppmärksamhet med sin blandning av nordisk ritualambient, industrial och folkmusik. Med detta sällsynta framträdande kommer de att lägga ett dystert skimmer över vår döende värld.

Blitzkrieg Baby (NO/SE/NL) – Kim Sølve tar de dystopiska, missanpassade tillbaka till Stockholm med sitt första framträdande sedan det första Dominion Of Flesh 2019. Sedan grundandet 2011 har Blitzkrieg Baby utvecklats till ett fullständigt band och presenterar äntligen igen sin cyniska popindustri.

Control (US) – 1999 släpptes den första självbetitlade releasen från den amerikanske Power Electronics-nihilisten Thomas Garrison. Han har sedan dess blivit en sammanhållande kraft i den världsomspännande underjordiska industrigemenskapen. Hans cancerdiagnos 2021 har kraftigt begränsat antalet liveframträdanden, men han har ändå utmärkt sig med 4 nya album under dessa pestår. Detta blir hans första framträdande på svensk mark.

Ex.Order (DE) – Ex.Order bildades 1992 av René Lehman och han fick senare sällskap av Inade-samarbetspartnern Knut Enderlein år 1998. Ex.Order har fått kultstatus inom den tyska Power Elctronics-scenen. Med releaser, huvudsakligen släppta på Loki Foundations underetikett Power & Steel, levererar de en sonisk attack på en misslyckad civilisation. Med väldigt få liveframträdanden bakom sig de senaste åren kommer detta att välkomnas med öppna armar av oss alla.

Inade (DE) – Sedan 1991 har Inade levererat tysk Dark Ambient av den finaste sorten. Under en ständigt utvecklande tidsperiod på 30 år har de skapat och byggt sin egen ljudmytologi. Nu kommer duon som också ligger bakom det legendariska skivbolaget Loki Foundation till Stocholm och låter oss tillsammans med dem vandra ned i deras ljudande djup.

Lille Roger (SE) – Lille Roger är föregångaren till Brighter Death Now och grundades 1984 av Roger Karmanik, en person vars bidrag till den svenska industrimusikscenen är oöverträffad. Efter att bokaren bevittnade Lille Roger återkomst i Dresden förra året ansågs det helt enkelt obligatoriskt att ta hit Familjens överhuvud för ett framträdande även i Stockholm.

Trepaneringsritualen (DE/NL) – Thomas Martin Ekelund, ursprungligen från Göteborg startade 2008 Trepaneringsritualen som nu blivit en av de ledande akterna inom den postindustriella scenen. Nu tillsammans med den holländska multiinstrumentalisten Peter Johan Nijland på scenen levererar T x R x P intensiv, mörk och tung Death Industrial som får publiken att svaja.

Förfesten:

Detonation Day (US) – James Light har varit ett mångfacetterat kraftpaket inom den amerikanska industriscenen sedan 2016 med sina projekt Agonal Lust och Wounded Son och med sina kassettetiketter Packing Plant & Finders. Detta blir Sveriges introduktion till Detonation Day och dess svulstiga tunga elektroniska musik.

Ochu (SE) – Sedan början av 2000-talet har Love Rosenström med Ochu blandat organiska och manipulerade fältinspelningar med brus &a musique concrète utan att kunna jämföras med någon annan än sig själv. Som en av de tidigare skivbolagscheferna för det mäktiga skivbolaget Segerhuva, och nuvarande etiketten Verlautbarung, har hans bidrag till en levande underjord inte gått obemärkt förbi.

Survival Unit (SE) – Survival Unit har sedan länge varit en ökänd grupp galningar som frontas av Kristian Olsson (Alfarmaina/Styggelse med mera, med mera…) Survival Units gärningar sträcker sig över nästan 25 år. Räkna med kompromisslös Power Electronics som ofta ger sig uttryck i våldsamma och kaotiska liveset.

Treriksröset (SE) – I snart 30 år har Tommy Carlsson varit kungen av svensk Harsh Noise. Det finns inte mycket mer att säga om den saken.

XAL (UK) – Genom att ta ett steg bort från tung PE, som Tamon Miyakitas genom Am Not är känd för, utforskar detta nya projekt filmmusik, dystopiska elektroniska kompositioner och rytmisk industri.

Biljetter köpta till Dominion of Flesh – 10 Years of Cloister Recording på Nalen Klubb inkluderar entré till förfesten på Patricia Nattklubb. OBS! Det kommer INTE att säljas separata biljetter till förfesten. Säkra dina biljetter till huvudevenemanget nu!

───────────

Klubb DÖD

www.klubbdod.se

Facebook ⟩ KLUBBDODSWE

Instagram ⟩ klubbdod

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig. För att köpa och sälja biljetter säkert i andrahand, hänvisar vi Ticketswap.

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar