Emotional Oranges

Den superhajpade LA-duon följer endast en användare på Instagram och det är Sade. Att de valt en av musikhistoriens mest hemliga artister är ingen slump för likt Sade så önskar Emotional Oranges sig en musikkarriär befriad från kändisskapets baksidor. Om de anonyma personerna bakom Emotional Oranges vet vi inte mycket mer än att de kallar sig A (tidigare ljudtekniker till Drake) och V (tidigare sångpedagog till Adele) och att de träffades på en Bat mitzva 2017. Det vi däremot vet är att de tillsammans gör sexig, rökig och somrig R&B som vittnar om en stark kärlek till 90-tals storheter som Erykah Badu och Lauryn Hill. Den själfullt renodlade musiken osar av sensualism och ibland känns det nästan som att tjuvlyssna på en intim konversation mellan A och V.

2019 släppte Emotional Oranges sitt debutalbum ’The Juice: Vol. I’ och uppföljaren ’The Juice: Vol. II’ – båda en stor framgång bland kritiker såväl som lyssnarna. Duon stannade dock inte upp och sedan dess har vi fått både ’The Juice: Vol. III’ och ’STILL EMO’ som är projektet duon nu turnerar med. Kanske tillhör du redan ’citrus squad’ som deras fans kallar sig? Oavsett så vill du inte missa mystiska Emotional Oranges när de kommer till Nalen klubb den 12 mars. Biljettsläpp fredag 17 november klockan 10.00.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig. För att köpa och sälja biljetter säkert i andrahand, hänvisar vi Ticketswap.

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar