Giacomo Turra (ITA)

Stockholm Jazz Festival 2024 på Nalen – Se “den moderna jazzfunkens nya gitarrstjärna” Giacomo Turra den 15 oktober.

Om du gillar den nya skolans jazzfunk och fusion à la Cory Wong, Vulfpeck, Cory Henry, Dirty Loops och Louis Cole, så kommer du att gilla Giacomo Turra! En modern George Benson med en stor dos adderad funk!

Missa inte chansen att uppleva Giacomo Turra, den hajpade italienske jazzfunk-gitarristen som gått från att vara helt okänd till en av internets mest omsusade gitarrunder på bara ett par år med miljontals följare på sina sociala konton. Från sina tidiga gitarrdagar inspirerad av Stevie Wonder, Herbie Hancock och George Benson till släppet av sitt soloprojekt 2018, har Giacomo utvecklats till en dynamisk artist som utforskar R&B, funk och jazz i dess grooviga former.

2021 fick Giacomo Turra sitt internationella erkännande med ”The Groove Sessions”, där han samarbetade med framstående musiker från hela världen. Giacomos resa inkluderar en omtalad spelning på Paradiso i Amsterdam och släppet av kritikerrosade originalsinglar som ”Get Into The Groove” och ”Sweet Life”.

Efter en helt slutsåld europaturné i våras, där Turra bland annat besökte Nalen Klubb, och en slutsåld USA-turné under sommaren 2024, kommer nu Turra med sitt band till Nalens stora salong för att lyfta taket!

Giacomo Turra – gitarr
Matteo Dallape – trummor
Francesco Dallago – bas
Anna Pollinari – sång & keys

Stockholm Jazz Festival är en av Sveriges största och äldsta festivaler och äger rum mellan den 11 och 20 oktober 2024. Årets festival presenterar stora namn såsom Bill Frisell och Sona Jobarteh. Stockholm Jazz Festival är en inomhusfestival som huserar på över femtio scener varje år och besöks av cirka 30 000 stockholmare under sina tio dagar. Läs mer om festivalen på stockholmjazz.se.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig. För att köpa och sälja biljetter säkert i andrahand, hänvisar vi Ticketswap.

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar