J. Bernardt (BEL)

Från belgiska superduon Balthazar kommer J. Bernardt till Nalen den 1 oktober och bjuder på en intim konsert i Nalen Klubb.

Biljettsläpp torsdag den 6 juni, klockan 10.00.

J. Bernardt, belgiska Jinte Deprez är begåvad multikonstnär, sångare, låtskrivare, instrumentalist, arrangör, producent, ingenjör och programmerare.

Jinte Deprez är kanske mest känd som del av duon Balthazar, en av Belgiens mest älskade och respekterade alternativ rock-band. 2017 gjorde Deprez solodebut som J. Bernardt med albumet Running Days – en uppvisning av Deprezs elektroniska komponerande som han de senaste 20 åren har bemästrat genom Balthazar.

Det uppföljande albumet Contigo (2024), ”med dig” på spanska, är i stället ett dramatiskt fängslande och färgstarkt studioalbum där Deprez har samarbetat med en samling ”superbegåvade” vänner i jakt på ”den där gnistan” tillsammans.

Ur intensiva repetitioner och framföranden skapades Contigo med överdådiga melodier, sång och intrikata produktionsdetaljer som utforskar uppbrottets faser; chock, sorg, ilska, förnekelse, smärta, acceptans… och bemästrar ‘ondskefullt romantiskt’ i processen. Ett bevis på Jinte Deprez som musikalisk uppfinnare och mästerlig studioauteur.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig. För att köpa och sälja biljetter säkert i andrahand, hänvisar vi Ticketswap.

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar