John Craigie (USA)

Maya De Vitry

Eventet har redan varit
Singer/songwritern och producenten John Craigie är en kringresande Californiatrubadur som sedan en tid tillbaks håller till i Portland och som genom åren byggt på sig en imponerande låtskatt och samling av hyllade album.

Senaste albumet ’Mermaid Salt’ är i vanlig ordning en väldigt välskriven historia, utsökt arrangerad och producerad där Craigie’s låtar sjuder av känsliga popmelodier och lätt bubblande folksoul. Skapad under en tid då en social vagabond tvingades till ensamhet och enskildhet när världen stängde ner, men sedan inspelad med vänner och musiker i historiska musik & teater-lokalen OK Theatre i Oregon.

’Mermaid Salt’ var uppföljaren till hyllade ’Asterisk The Universe’ som kom 2020 och som beskrevs av Rolling Stone som “tracks like ‘Don’t Deny’ and ‘Climb Up’ bridge a Sixties and Seventies songwriter vibe with the laid-back cool of Jack Johnson, an early supporter of Craigie,” medan Glide Magazine kallade den ”one of his best records” och No Depression sa det kanske bäst när de skrev “For many weary and heavy- listeners hearted, the album might be exactly what they need.” Över 40 miljoner streams senare kommer den låtskrivarbegåvning äntligen till Skandinavien och Nalen Klubb.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig. För att köpa och sälja biljetter säkert i andrahand, hänvisar vi Ticketswap.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar