John Grant (USA)

BIG SPECIAL

Hyllade singersongwritern John Grant kommer till Stockholm och Nalen för en konsert i november.

Biljettsläpp fredag den 22 mars klockan 11.00.

John Grant är den lika stoiske som smäktande barytonen som började sin bana i amerikanska indierockbandet The Czars. På sitt första soloverk Queen of Denmark, som utnämndes till 2010 års bästa av Mojo och där för övrigt Midlake stod för komp, varvade han komik och tragik över sublim softrock.

Efterföljande skivor har alltmer fört in Grant, sedan flera år bosatt på Island, i elektroniska ljudvärldar – nu senast på förra årets samarbetsalbum Yawning Abyss tillsammans med Creep Show. Nu kan vi meddela att John Grant kommer till Nalen i Stockholm för en konsert den 11 november.

John Grant är känd för sin mångsidiga röst och poetiska texter. Född 1968, har Grant en lång karriär bakom sig, där han först uppmärksammades som medlem i det alternativa rockbandet The Czars innan han gick vidare till en framgångsrik solokarriär. Hans musik kombinerar element från olika genrer såsom indierock, elektronisk musik och folkrock. Grant är också känd för sin ärlighet och öppenhet i sina texter, som ofta berör ämnen som personlig kamp, identitet och queer-erfarenhet. Med kritikerrosade album och en imponerande liveuppträdandekatalog har John Grant cementerat sin plats som en av de mest inflytelserika singer-songwriters i modern tid.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig. För att köpa och sälja biljetter säkert i andrahand, hänvisar vi Ticketswap.

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar