John Lindberg Trio

John Lindberg Trio forsätter sin evighetsturné och kommer till Nalen i Stockholm den 28 september. 

De har placerat sig som topp 10 på den svenska albumlistan med sina fyra senaste album. De har 14 års intensivt turnerande i ryggen och åtta studioalbum. Ändå fortsätter John Lindberg Trio att stadigt växla upp.

Innan 2018 är över släppte bandet en helt ny EP. Det första väsen vi hör av bandet i skivväg sedan 2017 års Straight From The Heart. Det är lite klassiskt tänk, att göra lite mindre releaser. EP med fyra låtar och istället flera releaser. Det känns som ett spännande sätt att ge ut vår musik”, säger John Lindberg själv. Allt har hållits hemligt mot deras växande skara av fans så den första EPn, Rhymes and Rhythm’s kom som en vårpresent till alla rocktörstande JLT-fans runtom i landet.

John Lindberg Trio har byggt sin fanbase the old fashioned way. Deras konstanta turnerande i snart femton år är ett envist arbete som befäst deras roll som Sveriges okrönta rockabillykungar. Idag har de en alltjämt växande skara anhängare, inte bara i Sverige och Skandinavien, utan även i länder som Tyskland och USA. Deras moderna tappning av klassisk rock n’ roll rymmer även influenser av blues och country, ett sound som de gräver djupare i på kommande releaser.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig. För att köpa och sälja biljetter säkert i andrahand, hänvisar vi Ticketswap.

Gör ett stopp i stans mysigaste kvarterskrog – vår alldeles egna Nalen Restaurang innan eller efter konserten. Boka bord här.

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar