Jordan Davis

Den flerfaldigt platina-säljande och Country Music Association-vinnaren Jordan Davis förlänger sin DAMN GOOD TIME-turné. Efter att ha spelat för slutsålda runt om i USA står det nu klart att countrystjärnan även kommer till Europa och till Nalen! Biljettsläpp fredag 13 oktober 10.00!

Tidigare i år berättade Davis i tidningen American Songwriter: ”Det har varit en fantastisk känsla att se hur den nya musiken har nått fansen, och att få möta publiken live. Våra fans kände varje text till ’Next Thing You Know’ även innan det blev en singel, och att se att de slutsålda arenorna blir större och större… Jag är så tacksam att alla har varit så stöttande”.

Framgången har återspeglats i slutsålda konserter och för första gången kommer Davis nu till Europa för att fortsätta spela på sina största scener hittills. Den återspeglas även i hans andra GULD-certifierade album, Bluebird Days, som nyligen firade sin tredje raka #1-singel med ”Next Thing You Know”.

Bluebird Days har hyllats med strålande recensioner av bland andra The Tennessean och Billboard. De flesta av de 17 låtarna på albumet har Jordan skrivit själv, inklusive de mycket personliga hitarna ”What My World Spins Around” och ”Next Thing You Know”. Kritiker har lagt märke till hans texter och ”sättet han sammanfattar livet, kärleken, familjen”.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig. För att köpa och sälja biljetter säkert i andrahand, hänvisar vi Ticketswap.

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar