Joy Oladokun

Joy Oladokun, känd för sin unika röst och ärliga låttexter, har fångat hjärtan världen över med sitt senaste album, "Proof of Life." Albumet, som inkluderar samarbeten med framstående artister som Chris Stapleton, Noah Kahan och Manchester Orchestra, har hyllats unisont av kritiker.

Den amerikanska singer-songwritern är känd för sina fängslande liveframträdanden och har tidigare uppträtt på några av världens mest prestigefyllda scener, inklusive Vita huset och TV-program som ”The Tonight Show Starring Jimmy Fallon” och ”The Late Show with Stephen Colbert.” Hennes musik har också blivit en del av flera framstående TV-program och dokumentärer. Joy Oladokun inspirerar och berör med varje ton hon sjunger och den 29 februari har vi glädjen att få uppleva henne live i Nalen Klubb i Stockholm.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig. För att köpa och sälja biljetter säkert i andrahand, hänvisar vi Ticketswap.

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar