Kiefer

"- som om J Dilla tagit en studiosession med Keith Jarrett"

Kiefer är en central figur i den mångfacetterade independent-scenen i Los Angeles, där musiken förenas i olika former av afroamerikanska influenser, från jazz och R&B till hip-hop och elektroniskt.

Kraftfulla beats, komplexa jazzharmonier och känslosamma melodier har alla bidragit till Kiefers debutalbum, ’Kickinit Alone’, som släpptes på Leaving Records 2017. Kort därefter skrev Kiefer kontrakt med Stones Throw och släppte två LP-skivor: ’Happysad’ (2018) och ’When There’s Love Around’ (2021). Hans nya fullängdsalbum, med titeln ’It’s Ok, B U’, släpps den 22 september 2023.

Utöver solomaterialet har Kiefer spelat in med artister som Drake, Kaytranada, Sir och Terrace Martin samt producerat för Anderson .Paak på hans Grammy-belönade album ”Ventura”.

Uppväxt i San Diego, Kalifornien, fördjupade sig Kiefer i jazz från ung ålder tack vare sin far och experimenterade senare med beats inspirerade av hip-hop under gymnasietiden. Medan han studerade jazzpiano vid UCLA fick Kiefer sin utbildning i beats genom att delta i shower på Low End Theory och samarbeta med andra konstnärer på scenen.

Kiefer är i grunden både känslomässig och optimist, varför hans låtar berör en bred skala av känslor. Hans etos handlar om att känna sig uppmuntrad, stärkt och tacksam och påminner lyssnarna genom sin musik om att “this is a beautiful life.

Konserten arrangeras av YOF

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig. För att köpa och sälja biljetter säkert i andrahand, hänvisar vi Ticketswap.

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar