Lainey Wilson

Harper ONeill

Det är svårt att överdriva den hajp som omger countrysångerskan Lainey Wilson just nu. Under de senaste åren har nämligen priser och nomineringar regnat över den Louisana-bördiga artisten som startade sin karriär i en husvagn för snart tolv år sedan. En resa under vilken hon både omformat och amplifierat countrymusik som vi känner den med sin speciella blandning av traditionell country och sin moderna retrovurm. Idag har Wilson, förutom hundratalsmiljoner streams och utsålda konserter runt hela världen, också en roll i den hyllade jätteserien ’Yellowstone’.

Trots att Lainey Wilson släppt musik sedan 2014 och påbörjat sin resa mot toppen med ’Sayin’ What I’m Thinkin’ från 2021 så var det med det kritikerhyllade ’Bell Bottom Country’ året därpå som hon fick sitt stora genombrott. Ett album som bland annat rymmer oförglömliga spår som ’Heart Like A Truck’ och ’Watermelon Sunshine’. Nu har det blivit dags för hennes globala segertåg att rulla in i Sverige. Den 2 maj 2024 spelar den fantastiska Lainey Wilson på Nalen!

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig. För att köpa och sälja biljetter säkert i andrahand, hänvisar vi Ticketswap.

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar