Megan Moroney (USA)

Amerikanska Megan Moroney har med sin lika sårbara som kraftfulla röst och sina detaljrika vardagsberättelser snabbt blivit en av Nashvilles allra hetaste namn.

Biljettsläpp fredag den 23 februari klockan 10.00.

Att countrymusiken tagit över radiovågorna är ingen hemlighet. Och för dem med örat mot rälsen är det inte heller någon hemlighet att en av genrens snabbast stigande stjärnskott heter Megan Moroney. En artist som med sin lika sårbara som kraftfulla röst och sina detaljrika vardagsberättelser snabbt blivit en av Nashvilles allra hetaste namn. Med rötterna djupt förankrade i den traditionella countryn tar 25-åringen från Georgia den anrika musikstilen rakt in i samtiden utan att göra avkall på autenticiteten, hantverket och den brutala uppriktighet vi kommit att förknippa med den.

Megan Moroney fick en explosionsartad start på sin karriär då en av hennes första låtar, Tennessse Orange, klättrade till toppen av listorna – en låt som i dag har över 200 miljoner streams. Framgången följdes av hyllade debutalbumet ”Lucky” (2023) som förutom nämnda spår också rymmer hitlåten I’m Not Pretty. Moroney visar dock inga tecken på att sakta ned och lyssnar man på senaste, fantastiska singeln No Caller ID blir det uppenbart att framtiden ser bländande ljus ut för den talangfulla artisten.

Missa inte chansen att se countryns nästa superstjärna när hon kommer till Sverige i september – den 19 september på Pustervik i Göteborg, och den 21 september på Nalen i Stockholm.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig. För att köpa och sälja biljetter säkert i andra hand, hänvisar vi Ticketswap.

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar