Metteson

Metteson har sedan debuten skapat stora vågor inom populärmusiken. Men fredagen den 3 november kommer den första vågen på riktigt när singeln ”Waves” släpps världen över. Metteson, som på rekordtid har sjungit sig rakt in i våra hjärtan har inte tagit någon genväg för att få en växande publik i hela Europa. Det har bara gått extremt fort.

Metteson är headlinern som vi känner till väl, men som först nu ska ge sig ut på sin debut-turné. Resan börjar nu, även om han redan har uppnått mer än de flesta gör under en lång karriär. 

Debutsingeln ”Put It To Sleep” handlade om att förlåta och lägga det förflutna bakom sig, den nya singeln ”Waves” skildrar en person som står mitt i en känslomässig storm och kämpar mot havet. Den tyngande känslan av orättvisa och hopplöshet är central i texten. Samtidigt driver musiken lyssnaren framåt och ut på dansgolvet. En beskrivande kraft som alltid uppstår när Metteson kliver ut på scenen.

Metteson-vågen kommer att nå dansgolven och klubbar i Norge, Sverige och Danmark nästa år. Under tiden kommer vi att placera ännu en låt i våra hjärtan. 

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig. För att köpa och sälja biljetter säkert i andrahand, hänvisar vi Ticketswap.

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar