MIKE

Den omtyckta rapparen MIKE har kommit långt sedan han gjorde sig hörd inom underground-hiphopkretsar med kollektivet [sLUms] som bildades i New York 2015. Sedan dess har han släppt flera kritikerrosade album, tilldelats Pitchforks utmärkelse "Bästa nya musik" två gånger och turnerat med artister som Blood Orange, Earl Sweatshirt och Freddie Gibbs. Missa inte chansen att uppleva MIKE live när han kommer till Nalen Klubb den 7 mars! Biljettsläpp fredag 20 oktober 10.00!

MIKE, en 24-årig artist från New York, anses vara en vis själ med djup och eftertänksamhet som präglar hans musik. Han är välkänd för sina introspektiva texter som utforskar ämnen som sorg, familj och identitet. På hans senaste album, ”Burning Desire,” tar MIKE stora konstnärliga kliv och samarbetar med flera andra artister, inklusive Larry June, Liv.e och Earl Sweatshirt.

MIKE har gått från att skapa vågor inom underground-hiphopscenen med kollektivet [sLUms] till att bli en internationellt hyllad artist. Han har släppt flera kritikerrosade album och hans senaste album, markerar en övergång till att bli en ledande figur inom den nya vågen av hiphop och introducerar sin unika stil för en bredare publik. MIKE är också aktiv som producent under namnet dj blackpower och är värd för IFE Radio.

Han strävar efter att bygga gemenskap och har organiserat festivalen ”Young World III,” som har lockat tusentals besökare och sponsrats av Supreme. Han är en artist som har etablerat sig genom konsekvent starka projekt och som nu tar steg mot att bryta igenom undergroundbarriären och nå en bredare publik, samtidigt som han bevarar sitt unika uttryck och sitt oberoende.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig. För att köpa och sälja biljetter säkert i andrahand, hänvisar vi Ticketswap.

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar