Ocie Elliot

Kanada-favoriterna i den framstående musikduon Ocie Elliott kommer tillbaka till Nalen Klubb den 18 maj för ännu en minnesvärd konsert! Biljettsläpp onsdag 18 oktober 10.00 på nalen.com!

Ocie Elliott består av Jon Middleton och Sierra Lundy, vars resa började på Vancouver Island. Deras musik är en subtil blandning av akustiskt geni, fylld med vackra harmonier och gripande texter. Duon har snabbt blivit kända för att skapa magiska ögonblick på scen.

Med flera hyllade album, inklusive ”We Fall In” och ”In That Room,” har Ocie Elliott gjort sig kända för sina hjärtöppnande melodier och emotionella sång. Låtar som ”Run to You” och ”Sail Away” har fått internationell uppmärksamhet och cementerat duons position som en av de mest betydelsefulla akustiska akterna i branschen.

Deras kommande konsert på Nalen är en chans för fans att uppleva den musikaliska briljans och känslomässiga intensiteten som har gjort Ocie Elliot till en publikfavorit världen över.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig. För att köpa och sälja biljetter säkert i andrahand, hänvisar vi Ticketswap.

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar