Robert Forster

Robert Forster, den banbrytande artisten och konstnärliga kraften bakom 80-talets ikoniska indierockgrupp The Go-Betweens, återvänder till scenen och kommer till Stockholm för en spelning på Nalen Klubb den 22 maj 2024.

Sedan den mörkare och konstnärliga eran med The Go-Betweens har Forster behållit sin unika förmåga att skapa allt från livliga poplåtar till hjärtskärande ballader. Med en imponerande solokarriär, inklusive fyra soloalbum mellan 2007 och 2023, senast med ”Candle And The Flame”, fortsätter Robert Forster att vara en konstnärlig kraft att räkna med.

The Go-Betweens var ett av 80-talets mest bildade popband, och Robert Forster och Grant McLennan var ett av decenniets främsta låtskrivarduo. Efter bandets splittring har Robert Forster fortsatt att utforska olika musikaliska vägar, främst som soloartist. Nu återvänder han till huvudstaden med sitt band för att leverera en oförglömlig konsertupplevelse på Nalen Klubb. Biljetterna släpps onsdag 22 november 10.00.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig. För att köpa och sälja biljetter säkert i andrahand, hänvisar vi Ticketswap.

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar