Alison Moyet

Eventet har redan varit
EXTRAKONSERT!


Den bluesiga och mäktiga rösten bakom hits som ”Is This Love?” och ”Invisible”, Alison Moyet, tar svensk mark i vår när hon ställer sig på Nalens scen för två konserter, den 14 och 15 februari. Den brittiska sångerskan har förra årets kritikerrosade album ”The Minutes” med sig i ryggsäcken och gör en efterlängtad konsert för alla sina svenska fans.

Alison Moyet har sedan tjugoårs-åldern varit en ständig succé. Tillsammans med Vince Clarke (Depeche Mode, Erasure) bildade hon Yazoo, vars två album kom att sälja platinum och bandet blev en internationell hit. Efter att duon gått skilda vägar skapade Moyet sig en fantastisk solokarriär där singlar som ”Love Resurrection”, ”All Cried Out” och inte minst den redan nämnda monsterhiten ”Is This Love” fick hela världen att häpna.

”The Minutes”, hennes senaste album, är det åttonde i ordningen och har hyllats i press och är en formidabel återgång till hennes elektroniska rötter. Skivan är producerade av Guy Sigsworth en man som har en diger lista av kända artister som han jobbat med, bland andra Seal, Björk och Madonna.

Alison Moyet kommer nu till Sverige för första gången på mycket länge och att kalla hennes återkomst för efterlängtad är en grav underdrift. Missa inte chansen att se en av popvärldens klaraste stjärnor lysa när hon kommer till Nalen med The Minutes-turnén.

Konserten är stående

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar

Boka konsertmeny i Nalen Restaurang.
Förrätt
Nalens smaker – Västerbottenpaj, gravad lax, skagencanapé, souvas.

Varmrätt
Nalens Fiskgryta – Tomat- och musselfond, aioli, surdegskrutonger
ELLER
Biff Rydberg

275 kr

När du bokar denna meny ingår garderobsavgiften. Du slipper även köa för att komma in på konserten.

Boka här!