All We Are – Inställt

Eventet har redan varit
Vi måste tyvärr meddela att konserten med All We Are är inställd. Pengar för biljetten återlöses till det kort som användes vid köpet.

Den Liverpool-baserade trion All We Are har med sin drömska, tillbakalutade och falsett-funkiga indie-pop beskrivits som "the Bee Gees på lugnande". Den 13 maj gör de äntligen sitt första Sverige-besök hos oss i Stacken!

Med Irlands Richard O’Flynn på trummor, Norges Guro Gikling på bas och Brasiliens Luis Santos på gitarr, har den multinationella konstellationen All We Are fängslat festival-publiker runt hela Storbritannien.

Bandet har med sina atmosfäriska liveframträdanden även synts som supportakt till både London Grammar, Warpaint och Jungle. Inspirerade av en delad kärlek för både hip-hop och soul, kallar Guro Gikling själv soundet för ”psykadelisk boogie” – med låtar sprungna ur sena nätter och inspirerade av naturens vidder.

I februari släppte All We Are sitt självbetitlade debutalbum, producerat av Dan Carey (Bat for Lashes, MIA, Hot Chip) – och med det i ryggen åker nu bandet ut på vägarna.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris.  Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare

På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar