BONGZILLA

SERPENT OMEGA

Eventet har redan varit
Red Heifer Productions presenterar Stoner Sludge Legender BONGZILLA och Serpent Omega !

BONGZILLA
Med album som “Stash” och “Gateway” gjorde sig Stoner-Sludge legenderna Bongzilla ett mäktigt avtryck i genre i början av 2000-talet. 2005 kom det sista studioalbumet “Amerijuanican” inspelad med bla Dave Collins (WEEDEATER). Bandet tog uppehåll på obestämd tid samtidigt som en del medlemmar har varit aktiva i andra musikaliska projekt som AQUILONIAN och MAGMA. Men nu är det alltså dags! Bongzilla återvänder med samma line-up som albumet “Gateway” med utvalda spelningar i Europa och Ryssland under våren 2015! Den 5 maj gästar dom Klubb Red Heifer!

SERPENT OMEGA
Kronan på denna ormens huvud är bla Pia Högbergs trasiga röst och den stenhårda kombination av alla dina favoritgenre på en och samma gång. Serpent Omegas Doom/Sludge/Stoner-metal hybrid har fått många lovord, både på skiva så som live, och vi kan inte tänka oss en grymmare öppningsakt den här kvällen!

Du som garanterat vill komma in denna kväll finns nu en betallista!
Skicka först ett mail till redheifermedlem(at)gmail.com med ditt (ENDAST ETT NAMN PER MAIL) fullständiga namn och konsertnamn i ÄMNESFÄLTET (Skriv ingenting i mailet) SE EXEMPEL: (John Doe – Bongzilla/Serpent Omega) och så skickar klubben info om proceduren.

OBS! Klubben tillämpar “först till kvarn” och behandlar alla mail i turordning!
GARANTILISTAN ÄR STÄNGD! Nu är garantilistan stängd och det kommer finnas ett begränsat antal biljetter i dörren kl 20:00.

Denna konsert är stående.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar