Bop English

Eventet har redan varit
James Petralli har de senaste tio åren varit frontman och låtskrivare i Austinbandet White Denim – den 22 maj kommer han till Sverige och Stockholm med sitt albumdebuterande soloprojekt Bop English för en exklusiv spelning.

Som låtskrivare, sångare och gitarrist i White Denim har James Petralli skapat några av det senaste decenniets bästa album, och det i en rasande takt. Trots det har Petralli parallellt med att han skrivit, spelat in och turnerat kring White Denims två senaste album parallellt jobbat på det material som nu har kommit att bli Constant Bop, debutalbumet från hans soloprojekt Bop English. Constant Bop är ett studiomästerverk som Petralli lagt otaliga timmar på, med vidsträckta influenser från bland annat Bob Dylan och Jeff Lynne till Santana och LL Cool J , där sextiotalsinfluerad jazz möter country och vocoders.

Constant Bop släpps den 13 april och en månad senare Sverigedebuterar Bop English hos oss i Nalen klubb!

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris.  Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare

På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar