Cocopipes

#youlovemychurch

Eventet har redan varit
Coralie, vocalist och grundaren av Cocopipes har sjungit sedan mycket unga år. En av de främsta styrkorna är hennes fantastiska sångröst.

Genom åren har det blivit ett antal olika projekt som t ex att sjunga i kör, åka på turneér, spelat i ett bluesband samt även haft huvudrollen i en opera.

Från sex års ålder har Coralie vuxit upp i Frankrike, vilket  inspirerat henne att börja skriva poesi som 16 åring. I och med det var steget inte så stort till att börja skriva texter och då främst till andra artister.  Det är först på senare tid som det har resulterat sitt eget projekt: Cocopipes

Tillsammans med producenten Erik Sigblad har hon skrivit flera låtar och med sig live har Cocopipes alltid olika fantastiska musiker och inte allt för sällan gästvokalister.

Cocopipes har beskrivits som en mix av TripHop, Soul, Pop och singersongwriter med inspiration från band som Portishead, Moorcheeba och Massive Attack.

Först ut denna kväll är Uppsala bandet #youlovemychurch

#youlovemychurch bildades i år men har sina rötter i banden Safemode, Grand Trunk Travellers, bob K och A Shipment To Spain.

Deras musik inspireras av band som Blink 182, Sum 41, MXPX och +44

Eventuella kvarvarande biljetter säljes i dörren. Priset är då 160:-

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar