Ile Kallio Big Rock Band

Eventet har redan varit
Den finska rocklegenden Ile Kallio med sitt Big Rock Band!

Gitarristen och låtskrivaren Ile Kallio var på 70-talet en av grundarna till den finska supergruppen Hurriganes. Bandet hade släppt fyra enormt framgångsrika album i sitt hemland innan de besökte Sverige första gången för två utsålda spelningar på Jarla-Teatern. Detta var vintern 1977. Bandets popularitet växte så till den grad att de sommaren därpå återvände för en svensk folksparksturné som blev en stor succé. Ett talande bevis för turnéns framgång är att de slog den amerikanska rockartisten Bill Haleys tjugoåriga publikrekord på Tidaholmen med 900 besökare. Hurriganes spelade för utsålda folkparker genom hela Sverige och avslutade sin succéturné med en minnesvärd konsert på Gröna Lund i Stockholm.

Sedan 70- och 80-talet har Ile Kallio varit en framgångsrik artist och låtskrivare på egen hand och släppt ett flertal skivor på engelska och finska. 2013 återvände han till sina musikaliska rötter när trummisen Okko och sångaren Patrik föreslog att de skulle starta ett rockband tillsammans. Därmed var grundplåten till det som kom att bli Ile Kallio Big Rock Band satt. Åttamannabandet Ile Kallio Big Rock Band är en musikalisk kraftstation, frontat av Ile Kallio och svenske sångaren Patrik Eriksson.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris.  Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare

På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar